90 (212) 210 10 10

ETKİNLİKLER

Ustalarla Söyleşiler 2

Geçmişten Günümüze Ustalarla Söyleşiler Etkinliğimizin ikincisini 25 Nisan 2022 saat 11:00-13:00 arasında gerçekleştirdik. Konuğumuz Prof. Dr. Necmiye SABUNCU oldu. İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik Yüksekokulu, Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve Haliç Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulunda çalışarak emekli oldu. Çeşitli Vakıf Üniversitelerinin kuruluşunda yer alan hocamız Rumeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünde danışman olarak çalışmayı sürdürmektedir. Yüksek lisans ve doktora tezlerinde danışmanlığı olan hocamızın Hemşirelik Esasları alanında yazar ve editör olarak emek verdiği çeşitli kitapları bulunmaktadır.

Hemşirelik öğrencilerimiz ile söyleşisinde mesleki yolcuğunu anlatan hocamız Prof. Dr. Necmiye SABUNCU öğrencilerin merak ettiği sorulara yanıt vermiştir. Hemşirelik alanında yurt içi ve dışında çalışabileceği ve her yaşta kariyerin sürdürülebileceğine dair bilgi vermiştir. Öğrencilerin yurt dışında çalışma niyetleri varsa özellikle doktoralarını yurtdışında yapmalarının önlerini açacağını belirtmiştir.

Etkinliğimize destek veren hocamız Prof. Dr. Necmiye SABUNCU’ya teşekkür ediyoruz.

Apply Nişantaşı