ETKİNLİKLER

Ustalarla Söyleşiler 1

Geçmişten Günümüze Ustalarla Söyleşiler Etkinliğimizin ilkini 11 Nisan 2022 saat 11:00-13:00 arasında gerçekleştirdik. Konuğumuz Prof. Dr. Sevgi OKTAY oldu. İstanbul Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesinden emekli olan hocamız, Türk Hemşireler Derneği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesidir. Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi ve Yüksekokulu Mezunları Derneği Başkanıdır. Hemşirelere farklı platformlardan desteğini sürdürmektedir.

Hemşirelik öğrencilerimiz ile söyleşisinde hemşireliğin profesyonel rolleri kapsamında mesleki yolcuğunu anlatan hocamız Prof. Dr. Sevgi OKTAY kariyer planlama üzerinde durmuştur. Öğrenciler ile Kariyer Planlama Rehberini paylaşmıştır.

Prof. Dr. Zuhal Özaydın’ın kaleme aldığı  “Perihan Velioğlu, Hemşirelikte Bir Öncü” kitabını Nişantaşı Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Hemşirelik Bölümüne hediye etmiştir.

Etkinliğimize destek veren hocamız Prof. Dr. Sevgi OKTAY’a teşekkür ediyoruz.

Apply Nişantaşı