90 (212) 210 10 10

ETKİNLİKLER

Nişantaşı Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Yüksekokulumuzun “Beyaz Önlük Giyme Töreni” gerçekleşti.

Kıymetli öğrencilerimiz beyaz önlüklerini giyerek yeni bir hayata başlangıç yaptılar.

Beyaz önlük sağlık profesyonelleri için dürüstlüğün, ahlaklı olmanın, sırdaş olmanın, aydınlığın, asaletin, saflığın, alçak gönüllü olmanın, sorumluluğun ve din, dil, ırk ayrımcılığı yapmadan tüm insanlara eşit hizmet etmenin bir sembolüdür.

Öğrencilerimizin mesleki ahlak ve etik değerlerine sahip çıkma bilinci ile yetkin sorumlu, özenli birer sağlık profesyoneli olmaları için daima büyük bir azimle çalışmaktayız.

Nişantaşı Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu öğrencileri sağlığı bir insan hakkı olarak destekleyen saygın bir geleneğin parçası oldular.

Dünyamızın karşı karşıya olduğu değişiklikler ve zorluklar göz önüne alındığında, toplumun kaderini değiştiren bireyler arasına girecekler.

Her ne kadar zorlu görünse de, bu yolda yalnız değiller.

Tüm öğrencilerimizin mesleki etik değerler çerçevesinde sürdürecekleri bir öğrencilik geçirmelerini ve başarılarının daim olmasını diliyoruz.

Doç.Dr. Fadime ÇINAR , SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU MÜDÜRÜ

Apply Nişantaşı