ETKİNLİKLER

Alzheimer Hastalığına Erken Tanı Geliştirilmesi Başlıklı Proje Sonuçlarının Değerlendirilmesi

Dış paydaşlarımızdan Alzheimer Vakfı ile 14.05.2024 tarihinde düzenlenen toplantıda  Alzheimer Vakfı başkanı Mine Varlı, Mütevelli heyeti üyesi Prof. Dr. İhsan Kara, yönetim kurul üyeleri ile üniversitemizden Dr. Öğr. Üyesi Aynur Müdüroğlu Kırmızıbekmez katılmıştır. “Alzheimer Hastalığına Erken Tanı Geliştirilmesi” için oldukça büyük bütçe ile gerçekleştirilmiş proje sonuçlarının değerlendirilmesi ve katılımcılara sunumu için seminer verilmiştir. Alzheimer Vakfı ile ortak geliştirilen seminerler serisinin ikincisi olan sunumlar Kıdemli Hakim Albay Süleyman Takkeci konferans salonunda öğrenci ve öğretim üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Apply Nişantaşı